Başkan Uğur Halkla Buluşuyor

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, halkla buluşuyor. Başkan Uğur'un Balıkesir'de yaşayan vatandaşlarla bir araya gelip hasbihal edeceği, sorunlarını dinleyeceği, çalışma ve projelerini anlatacağı, vatandaşlarımızın Başkanla paylaşmak istedikleri, aktarmak istedikleri konuları kendisiyle görüşüp bire bir iletme fırsatı bulabilecekleri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur Halkla Buluşuyor” etkinliği düzenlenmiştir.

5 Şubat 2016 Cuma günü Salih Tozan Kültür Merkezi'nde 09.30 ila 12.00 saatleri arasında düzenlenecek olan, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevli tüm Daire Başkanlarının da hazır bulunacağı 'Halkla Buluşma' gününe Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur ile görüşmek isteyen tüm vatandaşlarımız ve siz değerli basın mensuplarımız davetlidirler.

İlgili dokümanı indirmek için tıklayınız.