Başkan Uğur'un Körfez Programı

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un katılımlarıyla, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü körfez bölgemizdeki Havran ve Burhaniye ilçelerimizde Su Tankeri Dağıtımı ve temel atma törenleri gerçekleştirilecektir.

Havran'da ilk olarak Belediyeyi ziyaret edecek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, Belediye önündeki törende Çok Amaçlı Su Tankeri Dağıtım törenine katılacak. Ardından Kavaklı Park'ta yapılacak olan Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Temel Atma Töreni de Başkan Uğur'un katılımıyla gerçekleşecek.

Havran'dan Burhaniye ilçemize hareket edecek olan Başkan Uğur, Burhaniye Belediyesini ziyaret edecek. Belediye önünde Çok Amaçlı Su Tankeri Dağıtımı Törenine katılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, Taylıeli Mahallesi'ne geçerek Burhaniye Amfi Tiyatro Temel Atma Törenine katılacaktır.

Sayın Başkanımızın katılımıyla gerçekleşecek olan Havran ve Burhaniye ilçelerimizdeki ziyaret, su tankeri dağıtımı ve temel atma törenlerine siz değerli hemşehrilerimizi davet eder katılımınızı bekleriz.

İlgili dokümanı indirmek için tıklayınız.