Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç Konferansı ve Belgeseli

ulasim
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bilge insan Aliya İzzetbegoviç'in hatırasına bir konferans ve belgesel programı düzenlenmiştir. "Bosna'mı koruyun, Bosna'ma sahip çıkın. Buralar hep Evlad-ı Fatihan'dır. O, size emanet" diyen merhum İzzetbegoviç için düzenlenecek olan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un da katılacağı, "Bilgemiz Aliya İzzetbegoviç Konferans ve Belgesel" isimli programda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Program 9 Mayıs 2017 Salı akşam saat 20.00'de Balıkesir İl Müftülük binasında (Paşaalanı Mahallesi) yapılacaktır. Ali Sali'nin moderatörlüğünü yapacağı konferansta konuşmacılar; Dr. Hüseyin Kansu, "Aliya İzzetbegoviç'in Mücadelesi", Dr. Bahadır Celal İslam, "Aliya'da Savaş Ahlakı" ve Ömer Doğan, "Bosna'nın 25. Bağımsızlık Yılı Etkinlikleri" konularında konferans verecekler. Aliya İzzetbegoviç belgeselinin de yer alacağı anma programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir.
İlgili dokümanı indirmek için tıklayınız.