Çay Deresi Rekreasyon Alanı Temel Atma Törenine Davet

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Sayın Başkan Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan 10 Yıldızlı vizyoner projelerden biri olan ve içerisinde Çocuk Köyü, Kongre Merkezi, Gölpark, Yeni bir dere, sosyal alanlar, teleferik ve birçok özellikle yaşam alanlarının yer alacağı Çay Deresi Rekreasyon Alanının temeli 27 Ağustos 2015 Perşembe günü saat 11.00'de atılacaktır. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un Balıkesir Protokolü ile Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Balıkesirlilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan temel atma törenine  tüm halkımızı ve basın mensuplarımızı davet eder, katılımlarınızı bekleriz.

TEMEL ATMA TÖRENİ PROGRAMI:

YER: ÇAY DERESİ REKREASYON ALANI (Sebze ve Meyve Hali yanı, Balıkesir)

TARİH: 27 AĞUSTOS 2015 PERŞEMBE

SAAT: 11.00

REKREASYON ALANINDA BAŞLICA ŞUNLAR YER ALIYOR: Showroom binası, Ticari binalar, 517 araçlık otopark, koşu parkuru, 3 adet çocuk oyun alanı, fitness alanı, gölet, 2 adet seyir havuzu, Havuz sahnesi ve çim amfi, 78 bin metrekare Yeşil alan, 43 bin 910 adet bitki, mini golf alanı, Skate park (Kaykay), 25 Adet Topiary ve Teleferik istasyonu...

SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Balıkesir, Bir 'Büyük Aile' Oluyor.

A. Edip UĞUR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı