Karesi İlçesi Su Kesintisi (21.11.2016 08:00-20:00)

ulasim

BASKİ Genel Müdürlüğümüzün sorumluluğunda bulunan Altıeylül İlçesi Ayşebacı Mah. ve Köseler Mahallerinin ana şebeke hattına bağlanması için gerekli altyapı çalışmaları tamamlanmış olup, Yeni Mahalle TOKİ Mevkiinde ana şebeke hattının bağlantısı yapılacağından 21.11.2016 Pazartesi günü 08:00 – 20:00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacaktır.

Çalışmalar esnasında Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesinin bir kısmı, Yeni Sanayi Sitesi, Vali Konağı, TOKİ-Yeni Mahalle, Yeni Mahalle Mevkii Sitelerin ( Değirmenköy Sitesi, Yamaçevler Sitesi, Yeşilvadi Sitesi, Boğazköyevleri Sitesi, Panorama Sitesi, Uytun Sitesi, Başarevler Sitesi) tamamında su kesintisi yaşanacağından vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Genel Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce aşağıda belirtilen noktalarda içmesuyu ihtiyacı için ücretsiz dağıtım yapılacaktır.

Tüm halkımıza duyurulur.

Arazözlerle Su Dağıtılacak Yerler:

• Paşaalanı Mah. Serkan Cad. İŞKUR Civarı (1 Adet)
  • TOKİ Pazaryeri (1 Adet)
  • Yeni Mahalle Siteler Mevkii (1 Adet)