Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başlıyor

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Balıkesir Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile “İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği, 20 ilçe ve 1130 mahallesindeki yaklaşık 25.000 çocuk ve gençlerimizin spor yapmasına katkı sağlamayı hedeflediği ‘Mahalle Ligi Futbol Turnuvası’ başlıyor.

20 İlçe Belediyesi’nin tamamının katılımının sağlandığı Mahalle Ligi Futbol Turnuvası ile sporu tabana yaymak, ilimizdeki çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan kurtarıp sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırmayı amaçlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda tüm sporcuların mahallesine, ilçesine, iline ve devletine aidiyet duygusuyla bağlı bireyler olarak yetişmesini hedeflemektedir. Kültürel ve ekonomik farklılıkların, gençlerin iletişiminde ve bir araya gelmelerindeki engelleyici etkisinin ortadan kaldırılması, kültürel farklılıkların birleştirici bir vasıta olarak kullanılması için gerçekleştirilen 'İmkan Bizden Oynamak Sizden Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının' tüm giderleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanacaktır.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 20 İlçe ve 1130 Mahalledeki tüm sporcular; Gençler Kategorisi (1999-2000-2001-2002 doğumlular) ve Yıldızlar Kategorisinde (2003-2004-2005-2006 doğumlular) oluşturacakları takımla turnuvaya katılabilir. Belirtilen şartları taşıyan her vatandaşımız bu takımlarda yer alabilir.

"İMKAN BİZDEN OYNAMAK SİZDEN" MAHALLE LİGİ FUTBOL TURNUVASI EKLERİ

İLÇE BELEDİYE AFİŞLERİ