Muhtarlar İle Burhaniye Buluşması

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, muhtarlık aracılığıyla tüm mahallelerin sorunlarına kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşların beklentilerine sağlıklı bir şekilde cevap vermek için oluşturduğu “Muhtarlar Bilgi Sistemi’ merkez ve kırsaldaki mahalle muhtarlarına tanıtılıyor. İlki Balıkesir merkezde gerçekleşen 'Muhtarlarla Buluşma Toplantıları”nın ikincisi yarın (7 Ekim 2015 Çarşamba) Burhaniye ilçesinde gerçekleşecek. Körfez içlelerindeki mahalle muhtarlarının eşleriyle birlikte davet edildikleri toplantı saat 11.00'da Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde yapılacak.

9 EKİM CUMA GÖNEN VE BANDIRMA

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, yarınki toplantının ardından Balıkesir'in Marmara Bölgesindeki mahalle muhtarları ile de 9 Ekim Cuma günü Gönen ve Bandırma ilçelerinde düzenlenecek yemekli toplantılarda bir araya gelecek. Başkan Uğur, 9 Ekim 2015 Cuma günü Gönen ilçesinde Gönen Yıldız Otel'de saat 11.00'de Gönen ve Manyas ilçelerindeki mahalle muhtarları ile, aynı gün (9 Ekim 2015) saat 17.00'de ise Bandırma ilçesinde Grand Asya Otel'de düzenlenecek toplantıda Bandırma, Erdek ve Marmara ilçelerindeki mahalle muhtarları ile buluşacak.