Servis Araçları Muayeneleri Başlamıştır

ulasim
Büyükşehir Belediyemiz sınırları içerisinde okul öğrencileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının personel servis taşıma işini üstlenmek isteyen gerçek ve tüzel kişilerin ilgili yönetmelikler gereği Okul Servis Araçları Güzergâh İzin Belgesi ve Personel Servis Aracı Güzergâh İzin Belgesi alması gerekmektedir. Anılan taşımacılık faaliyetlerinde bulunacak araçların Servis Uygunluk Muayenesi için, Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri Bandırma, Burhaniye ve merkez ilçede Muayene Komisyonları oluşturulmuş olup, 09:30-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında ilgililerin aşağıda belirtilen adreslerde bulunması gerekmektedir.

BALIKESİR (MERKEZ): Kapalı Pazaryeri Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi

BANDIRMA: Şehirlerarası Otobüs Terminali (Sol Kısım)

BURHANİYE:  Eski Köy Hizmetleri Şantiyesi Cumhuriyet Mah. Küçük Sanayi Sitesi (TEDAŞ yanı)