Ticari Taksi Plaka Sahiplerine Son Çağrı

İl mülki sınırlarımız içerisinde araç üzerine kaydı bulunmayıp çekme plaka olarak adlandırılan “T” harf grubu serisindeki Ticari Taksi Plakalarının araç üzerine tescil edilmeden bekletilme süreleri 6 (altı) aydır. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 15.05.2015 tarih ve 430 sayılı kararıyla onaylanan Ticari Taksilere Uygulanacak olan Yönetmelik belediye internet sitesinde yayınlanmakta olup, boşta bekletilen plakaların en geç 15.11.2015 tarihine kadar 8 (sekiz) yaşından küçük otomobil cinsi taşıt üzerine tescil edilmesi gerekmektedir.

Söz konusu plakaların ticari haklarının kaybedilmemesi için belirtilen tarihe kadar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Şube Müdürlüğü’ne müracaat ederek, gerekli işlemlerini yaptırmaları hususu tüm kamuoyuna duyurulur.