Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Başkan Uğur`u Ziyaret Etti

ulasim 24.07.2014

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret eden Süleyman Soylu, Başkan Uğur’a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile birlikte Bigadiç ilçesine giden Süleyman Soylu, burada Bigadiç Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Soylu ve Uğur, iftar sonrasında Balıkesir’e dönerek Karesi Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan Bedesten alanını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla biraraya gelen Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve Başkan Uğur, daha sonra Karesi Belediyesi’nin sahur yemeğine katılarak vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.