Albayraklar`dan Uğur`a Ziyaret

ulasim 30.04.2014

Balıkesir de yıllardır üretime geçirilemeyen eski SEKA kağıt fabrikasını alan Albayrak Şirketler Grubu sahipleri Ahmet Albayrak, Nuri Albayrak ve Muzaffer Albayrak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur`un konuyla ilgili makamında kendisine yapılan bir nezaket ziyareti ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, "SEKA`da, şu anda Albayrak bir fabrikayı satın aldı. 500 konteynır makine geldi. 1000 kişi çalışacak. Günde 300 ton kağıt üretilecektir. Konuyu bir bütün olarak ele aldığımızda bu ürünün üretimi, nakliyesi ve aynı zamanda yapacağı ihracat ile şehrimizi yakından ilgilendiren bir konu olduğu açıktır.2 bin dönüm araziye sahip olan eski adıyla SEKA Balıkesir, yeni adıyla Albayrak Kağıt Fabrikası`nın yakın zamanda üretime geçeceği müjdesini vermek istiyorum.” dedi.