Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kurtuluş Haftası Etkinlikleri`ne Başkan Uğur`u Davet Etti

ulasim 02.09.2014

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ederek 6 Eylül Kurtuluş Haftası Etkinlikleri’ne davet etti.

Ziyarette, Balıkesir`in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle düzenledikleri Kurtuluş Haftası Etkinlikleri hakkında Başkan Uğur’a bilgi veren Zekai Kafaoğlu, etkinliklerin 3 Eylül’de Mevlid ve Lokma Hayrı ile başlayacağını söyledi. Bu kapsamda Toplu Sünnet Şöleni, halk konserleri, spor turnuvaları gibi çok sayıda etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Kafaoğlu Kurtuluş Haftası Etkinlikleri’nin 7 Eylül’de sona ereceğini belirtti ve “Balıkesir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığımız bu etkinliklerde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız” diyerek Başkan Uğur’u davet etti.