BAÇEYÖB, Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi`nin İhalesini Yaptı

ulasim 26.01.2015
Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB), Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi’nin kiralama işi ihalesini gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu’nda Komisyon Başkanı Ayşin Şirvancı başkanlığında yapılan ihale sonucunda Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi 14 bin 500 TL+ KDV bedeliyle bir yıllığına Gintem A.Ş firmasına kiralandı. Düzenli Katı Atık Depolama Tesisi içerisinde yer alan Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Düzenli Depolama Sahası’nın ihalesinin geçtiğimiz günlerde yapıldığını dile getiren BAÇEYÖB Komisyon Başkanı Ayşin Şirvancı, Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi’nin bir yıllığına Gintem A.Ş firmasına kiralandığını kaydetti. Şirvancı ayrıca; Kompost Tesisi’nin BAÇEYÖB tarafından işletileceğini dile getirdi.