Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yeni Logosunu Arıyor

ulasim 30.05.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yeni Logo ile ilgili bir çalışma başlatıyor.

Balıkesir Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte değişen ve gelişen yeni yüzünü bütünsel olarak yansıtabilecek, marka değeri oluşturabilecek yeni bir logo belirlenmesi amacıyla bir çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi, yaptığı ilk meclis toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne yeni bir logo belirlenmesi kararını aldı.

Bu karar kapsamında, görsel iletişimin güçlü bir aracı olması beklenen yeni logonun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni, Balıkesir ili ile birlikte Balıkesir ilini bir bütün olarak temsil edebilecek standartlara sahip ve tanıtımımıza katkı sağlayacak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesiyle özdeşleşebilecek, özgün bir tasarıma sahip olması, aranan özellikleri arasında olacak.

Kabul edilecek Logonun, katılımcı bir yaklaşımla belirlenmesi bakımından tüm hemşerilerimiz, belediye@balikesir.bel.tradresinden ya da Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan logonun belirlenmesi sürecine katkıda bulunabilirler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı