Balıkesir Büyükşehir Belediyespor`dan Türkiye Şampiyonası`nda Üç Derece

ulasim 02.02.2015
Katıldığı turnuvalardan elde ettiği başarılarla öne çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, U-23 Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. 30 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen U-23 Türkiye Şampiyonası’na 9 sporcuyla katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 97 takımın yer aldığı turnuvayı altıncı olarak tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor formasıyla mindere çıkan Aziz Eylikçi (65 kg.) ikinci, Ali Öztürk (74 kg.) ve Aykut Işık (96 kg.) üçüncü olarak Balıkesir’e madalyayla dönme başarısı gösterdi. Güreş branşından her geçen gün daha da iyi sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgül, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.