Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Dörtlü Finalde

ulasim 04.12.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş takımı, minderde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sezona 1. Lig parolasıyla başlayan ve dörtlü final öncesinde mindere çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir’de yapılan güreşlerde rakiplerine mindere dar etti. Alparslan Türkeş Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Güreş Federasyonu Büyükler Serbest Güreş turnuvasında Ankara Kızılcahamam Spor Kulübünü 7-2, Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü’nü 9-0 yenen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, günün sonunda birinciliği elde etti. Bu elde ettiği başarı sonucunda 18 Aralık’ta Sakarya’da yapılacak dörtlü gruba kalmaya hak kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, rakiplerini yenip adını 1. Lig’e yazdırmak için mücadele edecek. Öte yandan Alparslan Türkeş Spor Salonu’ndaki güreşleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin ve Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan da takip etti.