Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Minderde Fırtına Gibi Esti

ulasim 05.01.2015

Ata sporu güreşe büyük yatırım gerçekleştiren ve kısa süre içerisinde milli takıma iki sporcu kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, altı sporcuyla katıldığı Kulüplerarası Serbest Güreş İl Şampiyonası’nda tüm sıkletlerde birincilik kürsüsüne çıktı.

16-17 Ocak’ta Kütahya’da Mindere Çıkacaklar

Kendi sıkletlerinde birinci olan sporcular, 16-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Kütahya’da yapılacak Türkiye Yarı Finallerinde Balıkesir’i temsil edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve kulüp yöneticilerinin de takip ettiği Şampiyona’da dereceye giren sporcular şöyle: Hakan Demirci (60 kg. birinci), Gökhan Yılmaz (66 kg. birinci), İsmail Tutuş (74 kg. birinci), Sertaç Çavdar (84 kg. birinci), Alp Işık (96 kg. birinci), Halil İnce (120 kg. birinci).