Balıkesir Büyükşehir Belediyespor`un Dört Güreşçisi Finalde

ulasim 19.01.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 17-18 Ocak tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Türkiye Gençler Serbest Güreş Yarı Final turnuvasına damgasını vurdu. 460 sporcunun mindere çıktığı Türkiye Gençler Serbest Güreş Yarı Final turnuvasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı sporcularından Aykut Işık (96 kg.) birinci, Hakan Demirci (60 kg.) üçüncü, Gökhan Yılmaz (60 kg.) ve Alihan Sarı(55 kg.) beşinci oldu. Kütahya’daki yarı final müsabakaları sonucunda ilk beşe giren dört sporcu; 6-7 Şubat tarihleri arasında Denizli’de yapılacak Türkiye Gençler Serbest Güreş Final Turnuvası’na katılmaya hak kazandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları sonucunda başarılı sonuçlar elde eden güreş branşından umutlu olduklarını kaydeden Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Denizli’de yapılacak final müsabakalarında Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.