Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Zıpkınla Balık Avında Türkiye Şampiyonu

ulasim 09.07.2015
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından 3-4 Temmuz tarihleri arasında Bandırma’da düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zıpkınla Balık Avı Takımı, Başkan Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.  Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Nazım Ergelen’ın yer aldığı ziyarette; sporcular şampiyonluk kupasını Başkan Uğur’a takdim etti.  Kısa bir süre önce kurulan Zıpkınla Balık Av Takımı’nın katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği başarı dolayısıyla sporcuları kutlayan Başkan Uğur, çeşitli dallarda spor faaliyetlerine destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.  Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak şampiyon olduklarını, Mehmet Ferit Çalıkuşu’nun birinci, Sedat Osmanoğlu’nun ise ikinci olduğunu dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu, desteklerinden dolayı Başkan Uğur’a teşekkür etti.