"Balıkesir`in Değerlerine Sahip Çıkıyoruz"

ulasim 01.10.2014

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bayyiğit, Dekan Yardımcıları Mehmet Özkan ve Veli Aba “Hasan Basri Çantay Sempozyumu”na verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bayyiğit Dekan Yardımcıları Mehmet Özkan ve Veli Aba geçtiğimiz günlerde yapılan Hasan Basri Çantay Sempozyumuna verdiği destekten dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Hasan Basri Çantay’ın Balıkesir için önemli bir değer olduğunu kaydeden Dekan Mehmet Bayyiğit, Büyükşehir Belediyesi’nin Hasan Basri Çantay’a sahip çıktığını kaydetti. Dekan Bayyiğit, Balıkesir Üniversitesi İlayahat Hasan Basri Çantay’la ilgili bir kitap hazırlığı içerisinde olduğunu belirttirken Başkanı Uğur, İlahiyat Fakültesi’nin Hasan Basri Çantay’la ilgili çıkaracağı kitabın baskısını Büyükşehir Belediyesi’nin üstleneceğinin müjdesini verdi. Başkan Uğur, ayrıca Hasan Basri Çantay’ın küçük yaşlardaki çocuklar tarafından tanınması için ilkokullarda biyografisinin olması gerektiğini vurguladı.