Balıkesir-İzmir ve Balıkesir-Bursa Güzergahı Trafiğe Açıldı

ulasim 01.01.2015

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan yoğun ve aralıksız çalışmalar neticesinde açılan Balıkesir-İzmir ve Balıkesir-Bursa yolunda trafik akışının normale döndüğü ve ulaşımın aksamadan devam ettiği açıklandı. Ayrıca; yetkililer Balıkesir- Savaştepe güzergâhındaki yolun tek şerit olarak trafiğe açıldığını belirtti.

Sıra Kırsal Mahalle Yollarında

Balıkesir-İzmir ve Balıkesir-Bursa güzergâhındaki ana yolların açılmasına büyük katkı sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; doğum ve ani hastalık ihbarlarını göz önünde bulundurarak Kepsut-Dursunbey-Sındırgı-Susurluk ve Savaştepe ilçelerindeki kırsal mahalle yollarının açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi kar yağışı sonucunda Balıkesir–Bursa, Balıkesir–İzmir, Karayolları ile Bigadiç Kavşağı, Dursunbey yolu, Savaştepe yolu ve diğer bölgelerde masur kalan vatandaşların yemek ve su ihtiyacını karşılamak için bir gün içerisinde 20 bin kumanya dağıttı.