Balıkesir Şehidini Uğurladı

ulasim 09.08.2016

Van’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Polis Memuru Ömer Faruk Bol, Zağnos Paşa Cami'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılırken, baba Mevlüt Bol, anne Emine Bol, şehidin kız kardeşi İrem ve erkek kardeşi İbrahim Emre başsağlığı temennilerini kabul etti.

Şehidin cenazesi tarihi Zağnos Paşa Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'na defnedildi.

BAŞKAN UĞUR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur şehit polis memuru için yayınladığı başsağlığı mesajında “Van’ın Gürpınar ilçesindeki hain terör saldırısında şehit olan şehrimizin kahraman evladı Polis Memuru Ömer Faruk Bol’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” ifadelerine yer verdi.