Balıkesir'i Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Haline Getireceğiz

ulasim 10.07.2015

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri ve büyükşehir belediyesinde görev yapan memurlara yönelik iftar programı düzenledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci birleşimi sonrasında Balkonuk'ta gerçekleştirilen iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, daire başkanları ve büyükşehir belediyesi personeli katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkan Uğur,birlik-beraberlik içerisinde çalışıp Balıkesir'i Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getireceklerini dile getirdi. Başkan Uğur, şöyle konuştu: " Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve yardımlaşma ayıdır. Bizlerde ülkemizde, Balıkesir'imizde huzurlu bir ramazan ayı idrak ediyoruz. Ramazan'ın birlik-beraberliğimizi pekiştirmesine, kardeşliğimizi artırmasına, dünyadaki kanı durdurmasına vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Balıkesir doğal zenginlikleriyle, tarımıyla, hayvancılığıyla, termaliyle, madeniyle, turizmiyle çok zengin bir şehirdir. Coğrafi konum olarak da çok önemli bir yerde. Bizler belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yine belediyedeki idareciler olarak Balıkesir'imizi iyi planlarsak; Balıkesir'i Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getiririz. Bizler birlik-beraberlik içerisinde ortak akılla hareket ettiğimizde çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir Balıkesir hediye etmiş olacağız. Belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve belediyemize hizmet eden çok değerli mesai arkadaşlarımla beraber bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bu çalışmaları birlikte yapıp, Balıkesir'i en güzel yere taşıyacağız. Önümüzdeki Kadir gecesi, Ramazan bayramı var. Şimdiden bu iki önemli günü tebrik ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.