Balıkesirli Gençler Yaz Spor Okullarında Buluşacak

ulasim 05.06.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor tarafından 2000-2006 yılları arasında doğan gençlerimiz için düzenlenecek yaz spor okullarının başvuruları 6 Haziran’da başlıyor.

Yüzme, tenis, futbol, basketbol, voleybol, judo ve halk oyunları dallarında kursların verileceği yaz spor okullarının başvuruları, Toplu Taşıma Merkezi’nde açılacak başvuru masalarından gerçekleştirilecek. 23 Haziran’da başlayacak olan ve Alparslan Türkeş Spor Kompleksi ile Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde verilecek kurslarda kullanılacak çanta, şapka, forma, şort ve tozluk ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerimize temin edilecek. Yaz spor okullarının başvuru süresi ise 20 Haziran’da sona erecek. Vatandaşlarımız, yaz spor okulları hakkında ayrıntılı bilgiye 6-20 Haziran tarihleri arasında Toplu Taşıma Merkezi’nde açılacak olan başvuru masalarından ve 444 40 10 no’lu Çağrı Merkezi’nden ulaşabilecek.