Balıkesirli Kickboks Şampiyonları Başkan Uğur`u Ziyaret Etti

ulasim 22.08.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kickboks Sporcuları Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve antrenörleri Ender Yeşilyurt eşliğinde Türkiye Kickboks Şampiyonası`nda aldığı başarıların ardından Başkan Uğur’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bulunan sporcularımızdan Alperen Rıza Tanışık Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 84 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak 6 Eylül’de Milano`da gerçekleştirilecek olan Dünya Gençler Kickboks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı, Pelin Çevik 2 ay önce yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 60 kiloda Türkiye 3. ‘sü oldu, Abdullah Adar 2013 Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 71 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak Balıkesir`in ilk Kickboks Milli Sporcusu oldu.

Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda elde etikleri başarılarda Büyükşehir Belediyesi`nin verdiği desteğin büyük katkısı olduğunu belirten sporcular, kendilerine verdiği destekleri için Başkan Uğur`a teşekkür etti.