Barkır`ı Son Yolculuğuna Uğurladık

ulasim 12.10.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Daimi Encümen Üyesi Şevket Barkır’ın cenaze törenine katıldı.

Vali Mustafa Yaman, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, bürokratlar, belediye personeli ve Barkır ailesinin yakınları Şevket Barkır’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Sındırgı Belediyesi’nin önünde yapılan anma töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, “ Dava arkadaşım, yol arkadaşım, mesai arkadaşım, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Büyükşehir Belediyesi Daimi Encümen Üyesi Şevket Barkır kardeşimi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Bütün Sındırgılılara, ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şevket kardeşim, iki dönem Gölcük Belediye başkanlığı yaptı. En son görevi de Sındırgı Belediye Başkan Yardımcılığıydı. Gölcük’e, Sındırgı’ya güzel hizmetleri oldu. Bu yaptığı güzellikler ve hizmetlerle anılacaktır kendisi. Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine, yakınlarına Allah sabr-ı Cemil niyaz etsin diyorum” dedi. Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve Daimi Encümen Üyesi Şevket Barkır, Sındırgı Şerif Paşa Cami’nde öğle namazına müteakkip kılınan cenaze namazının ardından Sındırgı’da toprağa verildi.