Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Balıkesir'de

ulasim 06.05.2015

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan GYODER zirvesi için Balıkesir’e geldi. Tarifeli  uçak ile Edremit Körfezine gelen Ali Babacan’ı Vali Mustafa Yaman ile Balıkesir  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, GYODER Başkanı Aziz Torun, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte diğer askeri ve sivil erkan karşıladı.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Balıkesir Kocaseyit Havalimanında kendisini çiçekle karşılayan yöresel kıyafetli çocuklara hediyeler verdi. Havalimanındaki karşıma töreninin ardından Başbakan Yardımcısı Ali Babacan  dinlenmek üzere Altınoluk Mahallesindeki “Köy” olarak bilinen ve bölgenin en yüksek rakımlı tepesinde yer alan Rezone Otel’e geçti. Başbakan Yardımcısı Babacan burada seyir terasından bir süre körfezi inceledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bölge hakkında Babacan’a kısa bilgi verdi. Otelde dinlenen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın Balıkesir’deki programı devam ediyor. Geceyi Balıkesir’de geçirecek ola Babacan yarınki GYODER zirvesine de katılarak konuşma yapacak.