Başkan Uğur`a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

ulasim 10.05.2014

30 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen A. Edip Uğur’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Balıkesir Esnaf Odaları başkanları, Sendika başkanları ve Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası, Hacı Bektaş-i Veli Eğitim ve Kültür Derneği, Balıkesir BALGÜÇ Vakfı, Gönen ve Susurluk Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ile Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Ali Ekber Tunçay ve ekibi Başkan Uğur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kendisine yapılan nezaket ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti ve “Amacımız memleketimizin, Balıkesir’imizin kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu çerçevede Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm ilçeleri, köyleri ve mahalleleriyle bütün Balıkesir’imizin ve hemşerilerimin hizmetindeyim. İnancımız, birlik ve beraberlik anlayışı içinde Balıkesir’imizin layık olduğu güzelliklere kavuşacağıdır” şeklinde konuştu.