Başkan Uğur, BAÇEYÖB Toplantısına Katıldı

ulasim 30.10.2014

Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Delegasyonu, Katı Atık Depolama Sahası’nın son durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında toplantı yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ayşin Şirvancı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı ve Avrupa Delegasyonu temsilcileri katıldı. Balıkesir Katı Atık Depolama Sahası’nın son durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, proje kapsamındaki eksikliklerin bir an önce tamamlanması talimatını verdi.