Başkan Uğur, Filenin Sultanlarını Yalnız Bırakmadı

ulasim 24.11.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Voleybol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın, Seramikspor’la oynadığı lig maçını izledi.

Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı Başkan Uğur’un yanı sıra; Vali Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri takip etti. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta taraftarlar Başkan Uğur’a sevgi gösterilerinde bulundu. Ligin iddialı ekiplerinden Seramikspor karşısında alınan 3-0 galibiyetle taraftarı mutluluğa boğan Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, maç sonunda galibiyeti taraftar ve karşılaşmayı izlemeye gelen protokolle birlikte kutladı.