Başkan Uğur, Halkla İç İçe

ulasim 29.03.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, vatandaşlarla ve esnaf camiasıyla iç içe olmaya devam ediyor. Çarşı merkezinde yeni açılan Uygur mobilya isimli işyerinin açılış törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, işyeri sahibi olan Serkan ve Şakir Uygur isimli kardeşlere hayırlı kazançlar, hayırlı müşteriler diledi. Duaların edildiği açılışta Başkan Uğur, “Allah hayırlı işler, hayırlı müşteriler versin. Çalışanlara da sağlık sıhhat afiyet diliyoruz” diyerek kurdelesini kestiği işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, açılışın ardından Ayakkabı Tamircileri Çarşısına geçerek buradaki esnaflarla işyerlerinde ziyaret edip çay içti, sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’u aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade eden ayakkabı tamircileri mesleklerinin inceliklerini anlattıkları sohbetlerinde Balıkesir için yapılan çalışmaların destekçisi olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a başarı dilediler.

Başkan Uğur, Ayakkabı Tamircileri Çarşısındaki ziyaretlerinin ardından civardaki diğer esnafları da dolaştı; yaya olarak yolda karşılaştığı vatandaşları selamladı, onları dinleyip sohbet etti. Başkan Uğur esnaflara hayırlı müşteriler, bol bereketli kazançlar diledi. Büyükşehir ile birlikte vatandaşların mutlu ve huzurlu, esnafın da işlerinin ve ekmeğinin büyümesini istediklerini belirten Uğur, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler de verdi. Yolda yürürken karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanını gören vatandaşlar tanışıp sohbet etmekten büyük mutluluk duydukları Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.