Başkan Uğur, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

ulasim 28.09.2016

İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İtfaiye Daire Başkanı Nazım Ergelen ve itfaiye personeli tarafından karşılanan Başkan Uğur, itfaiyecilerin haftasını kutlayarak sohbet etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Uğur daha sonra itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Uğur, “Can ve mal güvenliğimiz için gece gündüz demeden özveriyle ve fedakarca görev yapan tüm itfaiye teşkilatımızın haftasını kutlar, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim” ifadelerine yer verdi.