Başkan Uğur, Kelemençe Market`in Açılışına Katıldı

ulasim 17.02.2015
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dinçer Orkan, daire müdürleri, iş adamları ve vatandaşların yer aldığı açılışın duasını İl Müftüsü Turgut Açari yaptı. Dördüncü şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kelemençe Marketler Zincirinin işletmecisi Mehmet Kelemençe, açılışa katıldıkları için başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olmak üzere katılımcılara teşekkür etti. Balıkesir’de yerli sermaye tarafından kurulan ve kısa sürede dördüncü şubesini açan Kelemençe Marketin dördüncü şubesinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu tarz işletmelerinin Balıkesir’in gelişimine ve istihdamına katkı sağlayacağını kaydetti. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından işletme sahibi Mehmet Kelemençe, Başkan Uğur ve katılımcılara marketi gezdirdi.