Başkan Uğur Kırımlı Ailesi`nin Acısını Paylaştı

ulasim 13.10.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yakalandığı hastalıktan dolayı hayata gözlerini yuman Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Kerem Kırımlı’nın annesi, Aydın Kırımlı’nın eşi Hatice Kırımlı’nın cenazesine katıldı.

Zağnos Paşa Cami’ndeki cenaze töreninde Kırımlı ailesinin acısını paylaşan, Aydın Kırımlı ve çocukları Mustafa Kerem Kırımlı ve Bülent Kırımlı’ya taziyelerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, acılı aileye başsağlığı diledi. Cenazesi namazına; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, iş dünyasının temsilcileri ve Kırımlı ailesinin yakınları katıldı. Merhume Hatice Kırımlı’nın cenazesi Başçeşme Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.