Başkan Uğur "Önceliğimiz Çevre" Diyerek Altınoluk`taki Çalışmalara Katıldı

ulasim 18.08.2014

Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca yürütülen denizden katı atık toplama çalışmalarına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur , Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ,Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy,Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal  ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşin Şirvancı’nın katılımlarıyla tekneyle denizden katı atıklar toplandı. Sivil Toplum örgütlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan çalışmalara Balıkesirli ünlü sinema sanatçısı Tamer Yiğit de katılım sağladı ve bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Uğur konuyla İlgili, “1 ay önce Burhaniye’den denizden katı atık toplama çalışmalarına başladık. Bu şekilde günde ortalama 5 ile 7 m³ katı atık toplanıyor. Bize miras olarak bırakılan doğanın bir sonraki nesillere aktarılması bizim görevimiz. Denizlerimizin, Kaz Dağları’nın yani tüm çevremizin korunması gerekiyor bu yüzden Önceliğimiz Çevre” dedi.