Başkan Uğur Talimat Verdi Bandırma`da Otopark Tarifesi Değişti

ulasim 15.01.2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı iki oturumda gerçekleşti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ekrem Pehlivan başkanlığındaki toplantıda; meclise 7 önerge sunulurken, 79 gündem maddesi görüşüldü. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı toplantısı ilk oturumunda; gizli oylamayla Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı ve Bandırma ilçesi cadde, yol, meydan ve otopark alanlarındaki ücret tarifesi yeniden belirlendi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başkanlığındaki ikinci oturumda ise Fırıntaş A.Ş’nin sermayesinin arttırılması hususu görüşüldü.

Yeni Hal Kesirven’e Yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında Çay Deresi ıslahı kapsamında oluşturulacak yaşam alanına dâhil edilecek “Balıkesir Sebze ve Meyve Hali’nin” mevcut yerinden kaldırılıp Kesirven Köyü’ne yeni Sebze ve Meyve Hali yapılması için sunulan önerge oy birliğiyle kabul edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ocak ayı üçüncü gündem maddesi olan Denetim Komisyonu üyeliği için yapılan gizli oylamada; Ak Parti’den Serdar Erçel, Fahri Konuk, Yusuf Demirbaş ve M. Birol Şahin, CHP’den ise Serkan Sarı Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi. İl merkezinde sporu özendirmek, halkın katılımını arttırarak ulaşımı rahatlatmak ve park sorununa çözüm olması kapsamında bisiklet yollarının yapılması Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor komisyonlarına havale edildi.

Bandırma Otopark Tarifesi Revize Edildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un talimatıyla Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alınan Bandırma ilçesi cadde, yol, meydan ve otopark ücret tarifesi Tarife Komisyonunda yapılan çalışma sonucunda yeniden belirlendi. Bandırma Belediyesi’nin 0-15 dk ücretsiz, 15-60 dk 2,5 TL ve her saat başı 1 TL olarak mecliste belirlediği ücret tarifesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarife Komisyonu’nda yapılan çalışma sonucunda 0-15 dk ücretsiz, 15-60 dk 1 TL ve her saat başı 1 TL olarak değiştirildi.