Başkan Uğur Terörü Lanetledi

ulasim 29.06.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Uğur, terörün inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini gösterdiğini, teröre karşı tüm halkın kenetlenip birlik içinde olmasının ise terör saldırısına verilecek en büyük cevap olacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 28.06.2016'da Gerçekleşen Terör Saldırısı İle İlgili Mesajı şöyle:

28 Haziran Salı günü meydana gelen Atatürk Havalimanı’ndaki menfur terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemizin bekasını, güvenliğini ve istikrar ortamını hedef alan bu tür saldırılar, amacına ulaşamayacaktır. Teröre karşı tüm halkımızın kenetlenmesi ve birlik içinde olması terör saldırısına karşı en büyük cevap olacaktır.

Ülkemiz, bu hain saldırıyı yapan şer odaklarına en büyük karşılığı verecek güçte olup vatandaşlarımızın sağduyulu ve provakasyonlara karşı uyanık olmaları gerekmektedir. Hiçbir dinde, hiçbir kültürde yeri olmayan acizlik göstergesi bu saldırılar ve bu çağdışı anlayış, dünya medeniyetine önderlik etmiş bu topraklarda kendine yer edinemeyecektir. Mübarek Ramazan ayında meydana gelen bu saldırı, terörün, inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin, kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini göstermiştir.

Bu düşüncelerle, saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.