Başkan Uğur, Vali Turhan`ı Uğurladı

ulasim 17.09.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, son Valiler Kararnamesi’yle Merkez Valiliğine atanması nedeniyle Balıkesir Valiliği görevinden ayrılan Ahmet Turhan’ın uğurlama törenine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi’yle birlikte Merkez Valiliği’ne atanan Vali Ahmet Turhan’ın veda törenine katıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un yanı sıra Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli Vali Turan’ın uğurlama töreninde yer aldı. Vali Ahmet Turhan’ın iki yıllık görev süreci boyunca Balıkesir’e önemli hizmetler verdiğini  kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Turhan’a bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diledi. Başkan Uğur, Balıkesir’e veda eden Vali Turhan’a Sındırgı’nın dünyaca ünlü Yağcıbedir Halısı hediye etti.