Başkan Uğur Vali Yaman`ı Karşıladı

ulasim 30.09.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, son Valiler Kararnamesi’yle Balıkesir’in 44. Valisi olarak göreve başlayan Mustafa Yaman’ı karşılama törenine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in 44. Valisi olarak göreve başlayan Mustafa Yaman’ı karşılama törenine katıldı. Mülki ve Askeri erkanın yanı sıra ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı karşılamada Başkan Uğur, Vali Mustafa Yaman’la bir süre valilik makamında görüştü. Balıkesir’de yerel yönetimlerle, üniversiteyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmak istediğini ifade eden Vali Mustafa Yaman, “ Balıkesir tarih, kültür ve doğal zenginlikleri olan bir. Bende Türkiye’nin güzide şehirlerinden biri olan Balıkesir’de bugün itibariyle göreve başladım. Tabi bu görevi yaparken başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanları, yerel yöneticiler, üniversitemizle, kamu kurumlarıyla, borsa ve odalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde hizmet edeceğiz. Hizmet süreci içerisinde de şeffaf, hesap verebilir, insan haklarına saygılı, çevreye saygılı, demokratik ve özgürlüklerin önünü açan, güleryüzlü hizmet anlayışı olacak” dedi.