Başkan Uğur, Vatandaşın Cumhuriyet Bayramı`nı Kutladı

ulasim 29.10.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cumhuriyet’in 91.kuruluş yıldönümü kutlama etkinliklerine katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Valilikteki kabul töreninin ardından kutlamalar Atatürk Stadyumu’nun önünde düzenlenen geçiş töreniyle devam etti. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur törene katılanların bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği Cumhuriyet Bayramı tebrik mesajı okundu. Cumhuriyet Bayramı kutlama programında yer alan halk oyunları ve mehteran gösterileri Karaman’ın Ermenek ilçesindeki bir kömür ocağında 18 işçinin mahsur kalmasından dolayı iptal edildi. Konuşmaların ardından öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Cumhuriyet Bayramı’nın 91.yıldönümü kutlamaları öğrenci ve askerlerden oluşan kortejin geçişiyle son buldu.