Başkan Uğur ve Ekibi Muhtarlarla Biraraya Geldi

ulasim 16.07.2014

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve ekibi, Karesi ve Altıeylül ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve sıkıntıları dinledi.

Balkonuk Center’da gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Genel Sekreter Ali Osman Sali, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Karesi ve Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri ile Karesi ve Altıeylül ilçelerinin mahalle muhtarları katıldı. Toplantı öncesinde muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan talep formlarını doldurarak mahallelerindeki eksiklikleri ve ihtiyaçlarını belirledi. Talep formlarının doldurulmasının ardından başlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur başkanlığında gerçekleşen toplantıda, mahalle muhtarları tek tek söz alarak mahallelerindeki eksiklikleri ve taleplerini dile getirdi. Mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Uğur ve ekibi, talep ve isteklerin değerlendirilerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.  Mahallelerde genel olarak altyapı ve yol konusunun sıkça gündeme geldiği toplantıda muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İlk defa taleplerimizle bu kadar yakinen ilgilenildi. Bize böyle bir imkan verdiğiniz için size teşekkür ediyoruz ve bu toplantıların devamlılığını diliyoruz” dedi.

Yaklaşık dört saat süren istişare toplantısının ardından Başkan Uğur, Karesi ve Altıeylül  Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar ile birlikte iftar yemeği  yedi.