Başkan Uğur’dan Balkes’e Moral

ulasim 13.05.2016
Yeniden Süper Lig’e çıkmak için Play-Off’lara kalma mücadelesi veren Balıkesirspor’a ziyarette bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kulüp yönetici, teknik ekip ve oyuncularına başarılar diledi. Uğur, AHP tesislerinde bulunan 4 Nolu sahanın Balıkesirspor için çimlendirilmesi için de talimat verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeniden Süper Lig’e çıkmak için Play-Off’lara kalma mücadelesi veren Balıkesirspor’a ziyarette bulundu.
Haftasonu kendi sahasında oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren takım oyuncularını antrenmanda ziyaret eden ve başarılar dileyen Uğur, teknik heyet ve kulüp yöneticileri ile de görüşmelerde bulundu. Ziyarette Teknik Direktör Reha Erginer’e takımın Play-Off’lara kalarak yeniden Süper Lig’e çıkacağına inandıklarını ifade eden Uğur daha sonra Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi ile bir süre görüştü. Çiftçinin takımın antrenman sahasının yetersiz kaldığı şeklindeki açıklamaları üzerine Başkan Uğur, Alihikmetpaşa Spor Tesisleri’nde bulunan 4 Nolu sahanın çimlendirilerek Balıkesirspor kullanımına sunulması talimatı verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çiftçi, Uğur’un ziyaretinin kendilerine büyük moral kaynağı olduğunu belirtti. Uğur’un desteği ile takımın çok daha büyük başarılar elde edeceğini ifade eden Çiftçi “4 Kasım'dan bu yana federasyon, bankalar ve oyuncu alacaklarıyla ilgili 11 milyon civarında ödeme gerçekleştirdik. Bu ödemeleri yaparken Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük desteğini gördük. Antrenman sonrası 40-45 dakika civarında özel bir görüşmemiz oldu. 4 nolu sahanın çimlendirilmesi ve tesis konusunda konuştuk. Mevcut antrenman sahasının yanında bulunan 4 nolu saha mayıs ayı sonunda çimlendirilmeye başlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğar'a verdiği destek için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.