Başkan Uğur’un Teröre Tepki Mesajı

ulasim 11.10.2015

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur, Ankara’da gerçekleşen terör saldırısı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un teröre tepki mesajı şöyle:

"10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara Tren Garı'nda patlatılan bombalar bu ülkenin aydınlık ve müreffeh yarınlarını karartmaya yönelik yapılan hain saldırıların ne ilkidir, ne de sonuncusu.

Ülkemizi bölmek, birlik ve beraberliğimizi bozmak, Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek için yapılan terör saldırıları hiç bir zaman amacına ulaşamayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür, Türk halkı her zaman birlik ve beraberlikten yanadır. Bu güzel ülkeyi kan gölüne çevirmeye çalışan şer güçlerin tek hedefi, Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına çekip kan ve gözyaşından beslenmektir. Ancak bu amaçlarına bugüne kadar ulaşamadıkları gibi bundan sonra da ulaşamayacaklar.

Ülkemize bu acıyı yaşatan, terör örgütleri ve arkalarındaki şer güçler, akıttıkları kanda boğulacaklar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne diz çökertmek için her türlü yöntemi deneyenlerin karşısında dimdik duran Türk halkı, onların kirli oyunlarını bozacak güçtedir.

Başkentimizde 95 insanımızın hayatını kaybettiği, yüzlerce insanımızın yaralandığı bu menfur saldırının failleri elbette yakalanacak ve adalet önünde hesap vereceklerdir.

Güçlü Türkiye, güçlü devlet, güçlü bir hükümet istemeyenlerin her fırsatta devreye soktukları terör senaryoları, bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü bozmaya yetmedi, yetmeyecek.

Tüm halkımızı yasa boğan bu hain saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve metanet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum."