BASKİ`den Su Faturası ve Abonelik İşlemleri İçin Yeni Hizmet Binası

ulasim 17.10.2014

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü, 1. Özel İdaresi İşhanı’nın zemin katında oluşturduğu Su Tahsilât ve Abone İşlemi Merkezi 20 Ekim Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak. Bu merkezin kurulmasıyla birlikte Karesi ve Altıeylül Belediyelerindeki abonelik işlemleri sona erecek.

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü su faturalarını tahsil etmek ve abone işlemleri için Anafartalar Caddesi 1. Özel İdaresi İşhanı zemin katına oluşturduğu Su Tahsilât ve Abone İşlemi Merkezi, 20 Ekim Pazartesi günü vatandaşa hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşların zaman kaybetmeden en kolay şekilde su faturalarını ödeyebileceği ve abone işlemlerini yapabileceği Su Tahsilat ve Abone İşlemi Merkezi’nin 20 Ekim Pazartesi günü faaliyete geçmesiyle birlikte Karesi ve Altıeylül Belediyelerindeki abone işlemleri sona erecek.