Beyaz Gezi’ye Vatandaşın İlgisi Büyük

ulasim 20.05.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi tarafından oluşturulan Beyaz Gezi hizmeti, vatandaşları bu sefer Balıkesir’in Güney Marmara ilçeleri ile hayvanat bahçesine götürdü. Erdek’te bulunan hayvanat bahçesini gezen Burhaniyeliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a etkinlik için teşekkür ettiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa birimi çeşitli ilçelerden vatandaşlar için düzenlediği kültür gezilerine bir yenisini daha ekledi. Burhaniye ilçesindeki vatandaşlar için düzenlenen kültür gezisi Güney Marmara ilçelerine yapıldı.

İlk olarak İvrindi Hayvan Barınağı’nı gezen vatandaşlar daha sonra Susurluk Belediyesi’ne ait dinlenme tesislerinde çay molası verdi. Manyas Kuş Cenneti’ni gezen Burhaniyeliler, Bandırma’da Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen öğle yemeği ardından Erdek’te bulunan hayvanat bahçesini ziyaret ettiler. İçerisinde 69 çeşit tür ve iki bine yakın hayvan barındıran hayvanat bahçesi gezisinden memnun kalan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar bu tür kültürel faaliyetlerin sürdürülmesi dileğinde bulundular.