Büyükşehir Başkanı Uğur`a Deve Maketli Davet

ulasim 26.02.2015
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti.

Karesi Belediyesi’nin bu yıl ilk defa düzenleyeceği Deve Güreşleri organizasyonuyla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. 1 Mart 2015 tarihinde Yeni Sanayi Sitesi’nde (3. Kapı) düzenlenecek olan Deve Güreşleri’yle ilgili halkın da dikkatini çeken Karesi Belediyesi yetkilileri, Balıkesir merkezde ilk defa yapılacak Deve Güreşlerine ilginin büyük olmasını beklediklerini ifade etti. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tertip komitesi ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret ederek 1 Mart’ta yapacakları ve bundan sonra her yıl geleneksel hale getireceklerini belirttiği Deve Güreşlerine davet etti. Başkan Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a deve güreşlerinin sembolü olarak da bir deve maketi hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, programının uygun olması halinde bu etkinliğe katılacağını belirterek Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.