Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur Başarılı Sporcuyu Makamında Ağırladı

ulasim 30.04.2014

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası`nda birinci olan Mehmet Efe Karlahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur`u ziyaret etti.

Mehmet Efe Karlahan, ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yarışma hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur`a bilgi verdi. Konuklarıyla bir süre sohbet eden Başkan Uğur, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı sporcuyu tebrik etti ve “Spor, büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı. Spor ayrıca psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi öğrenir. Araştırmalar, spor yapan gençlerin insan ilişkilerinde daha başarılı olduklarını gösteriyor. Sizler, bugünün çocukları, geleceğin mimarlarısınız. Bu nedenle sizin sağlıklı gelişmeniz demek bu ülkenin de gelişmesi demektir. Elde ettiğin başarıdan dolayı seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.