Büyükşehir Belediye Meclisi 3. Birleşimi Yapıldı

ulasim 21.06.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Haziran ayı 3. Birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen birleşimde; ilçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara havaleleri kabul edildi. Komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise meclis tarafından kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantısı dördüncü birleşiminin 28 Haziran 2016 tarihinde saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.