Büyükşehir Belediye Meclisi 4. Birleşimi Yapıldı

ulasim 27.10.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Olağan Toplantısının 4. Birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında gerçekleşen son birleşimde İmar, Plan Bütçe ve Tarife Komisyonlarından gelen evraklar görüşülüp oylandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan 4. Birleşimde, Tarife Komisyonu'ndan gelen Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk defa; elektronik haberleşme kullanım hakkı hat ücretleri tesis paylaşımı ve elektronik haberleşme sistem ve ekipmanları yer kullanımı hakkında ücret tarifesi belirlendi. Ayrıca Plan Bütçe ve İmar Komisyonlarından gelen evraklar da görüşülüp mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Bu arada, Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasının altında BASKİ'ye bir ofis tahsis etti. Vatandaşların BASKİ ile ilgili işlerinde müracaat etebilecekleri irtibat ofisinde aynı zamanda tahsilat işlemleri de yapılabilecek. Aynı şekilde İvrindi ilçesinde de BASKİ için yer tahsisi yapıldı.

KASIM TOPLANTISI 10 KASIM'DA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı 4. Birleşimine, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan, Partilerin Grup Başkan ve Başkan Vekilleri, Meclis üyesi olan ilçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları katıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Toplantısı 1. Birleşiminin ise 10 Kasım 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.