Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı 3. Birleşimi Yapıldı

ulasim 23.08.2016

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Ağustos Ayı 3. Birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen birleşimde; ilçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara havaleleri kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı olağan toplantısı dördüncü birleşiminin 25 Ağustos 2016 tarihinde saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.